Ik heb een huis gekocht in Spanje.
En wat nu?

 

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare huurder voor je woning, een goede basisschool in Spanje voor de kinderen of een Spaanse klusjesman die wél op tijd is. Ook na de aankoop staan ​​we voor je klaar voor de volgende zaken:

Vastgoedbeheer

Wellicht overweeg je om je Spaanse woning te verhuren. Dit hoeft natuurlijk niet het hele jaar door, maar de tijd dat je er niet bent kunnen wij regelen dat de woning verhuurt wordt zonder dat je hier verder omkijken naar hebt. Wij regelen de sleutelhouder en zorgen ervoor dat de huurders in een schoon en netjes huis aankomen. Het enige wat jij hoeft te doen is de huur incasseren. Dit noemen wij in een mooi woord vastgoedbeheer!

Verbouwing

Aanbouw, uitbouw of een verbouwing, ook dit kunnen wij van A tot Z voor je regelen. Een verbouwing in Spanje gaat net even anders dan we in Nederland gewend zijn. Van het regelen van vergunningen tot de uitvoer hiervan, wij hebben de juiste connecties om zorgeloos te kunnen genieten van je aankoop.

Emigreren

Mocht je een huis kopen met het plan om uiteindelijk echt naar Spanje te gaan emigreren is het natuurlijk ook heel fijn als je een vast contactpersoon hebt die je wegwijs kan maken in het Spaanse leven en de cultuur. Wat zijn de hotspots, waar ben je onder de mensen en waar juist niet? Van leuke wandelroutes tot goede restaurants en van het zoeken van een school voor de kids tot een leuke voetbalvereniging: wij staan voor je klaar.

De Spaanse Makelaar…

  • Heeft meer kennis en ervaring in reacties
  • Behoedt je voor het kopen van een ‘kat in de zak’
  • Is niet emotioneel betrokken bij de woning en blijft zakelijk
  • Neemt je de juridische en administratieve werkzaamheden uit handen
  • Is deskundig op de Spaanse vastgoedmarkt
  • Heeft een groot netwerk in Spanje
  • Is ervaren met emigreren naar Spanje, opgroeien in Spanje, de Spaanse taal en cultuur
De Spaanse Makelaar