logo

Ik heb een huis gekocht in Spanje.
En wat nu?

 

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare huurder voor je woning, een goede basisschool in Spanje voor de kinderen of een Spaanse klusjesman die wél op tijd is. Ook na de aankoop staan ​​we voor je klaar voor de volgende zaken:

Vastgoedbeheer

Wellicht overweeg je om je Spaanse woning te verhuren. Dit hoeft natuurlijk niet het hele jaar door, maar de tijd dat je er niet bent kunnen wij regelen dat de woning verhuurt wordt zonder dat je hier verder omkijken naar hebt. Wij regelen de sleutelhouder en zorgen ervoor dat de huurders in een schoon en netjes huis aankomen. Het enige wat jij hoeft te doen is de huur incasseren. Dit noemen wij in een mooi woord vastgoedbeheer!

Onderhoud

Ook wat betreft onderhoud bieden wij verschillende pakketten aan waarmee jou veel taken uit handen kunnen nemen. Ongeacht of de woning nu puur voor eigen gebruik is, voor de verhuur of voor beiden. Denk aan: tuinman, zwembad onderhoud, schoonmaak, etc. We kunnen er zelfs voor zorgen dat de koelkast gevuld is als je in je huis aankomt. Kortom: zorgeloos genieten van je aankoop!

Emigreren

Mocht je een huis kopen met het plan om uiteindelijk echt naar Spanje te gaan emigreren is het natuurlijk ook heel fijn als je een vast contactpersoon hebt die je wegwijs kan maken in het Spaanse leven en de cultuur. Wat zijn de hotspots, waar ben je onder de mensen en waar juist niet? Van leuke wandelroutes tot goede restaurants en van het zoeken van een school voor de kids tot een leuke voetbalvereniging: wij staan voor je klaar.

Wat is de toegevoegde waarde van de Spaanse Makelaar als aankoopmakelaar in Spanje?

  • De Spaanse Makelaar heeft meer kennis en ervaring in reacties
  • De Spaanse Makelaar behoedt je voor het kopen van een ‘kat in de zak’
  • De Spaanse Makelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning en blijft zakelijk
  • De Spaanse Makelaar neemt je de juridische en administratieve werkzaamheden uit handen
  • De Spaanse Makelaar is deskundig op de Spaanse vastgoedmarkt
  • De Spaanse Makelaar heeft een groot netwerk in Spanje
  • De Spaanse Makelaar is ervaren met emigreren naar Spanje, opgroeien in Spanje, de Spaanse taal en cultuur

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

De Spaanse Makelaar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
De Spaanse Makelaar