De Spaanse Makelaar blikt terug op 2020!

2020, een turbulent jaar dat niemand had zien aankomen. Ook De Spaanse Makelaar niet, toen wij in januari 2020 begonnen. Een goede start die werd gevolgd door corona en alles wat hierbij kwam kijken. Hoe wij terugblikken op 2020? En wat onze plannen voor 2021 zijn? Lees dan snel verder..

Na onze start in januari hadden wij geen idee wat ons te wachten stond. Al snel mochten wij
nét voordat corona om de hoek kwam kijken onze eerste klant verwelkomen. Gelukkig hebben wij gedurende de rest van het jaar nog meerdere mensen blij kunnen maken en geholpen bij het vinden van hun droomwoning.

Bij de Spaanse Makelaar zijn we ontzettend blij dat wij onze klanten de service hebben kunnen bieden die wij precies voor ogen hadden. De volledige ontzorging van het aankopen van een woning tot in de puntjes. Wij regelen en begeleiden alles voor onze klanten en zijn dé tussenpersoon bij alle openstaande lijntjes en contacten tussen Nederland en Spanje.
Natuurlijk begonnen wij de Spaanse Makelaar omdat wij wisten dat er enorme behoefte is aan aankoopbegeleiding in het buitenland. Wij zijn dankbaar dat we dit jaar onze service waar hebben kunnen maken.

Ook hebben wij gemerkt dat onze nazorg zeer gewaardeerd wordt. Sleutelbeheer en het begeleiden van bouwprojecten en verbouwingen loopt als een trein. Eigenlijk logisch, want iedereen vindt het prettig een vertrouwenspersoon te hebben in de buurt van het object. Wij adviseren en hebben de juiste contacten. Zo nemen we (bijna) alles voor jou uit handen.

Wat wij zeker hebben gemerkt afgelopen jaar, is dat ook veel Spanjaarden (door de verplichte lockdown en quarantaine) in beweging zijn gekomen betreft het veranderen van hun woonsituatie. Aan de Costa Blanca waar wij opereren, zochten velen naar huizen met meer ruimte of zelfs een tweede woning als heerlijke vakantiebestemming.

Uiteraard heeft corona het ons ook zeker moeilijk gemaakt. De quarantaineverplichting en de verschillende lockdowns hebben enorme impact gehad op iedereens vrijheid. Voor ons betekende dit beperking in het reizen naar Spanje. Het is nu niet meer zo gemakkelijk om bijvoorbeeld morgen naar Spanje te vliegen en over drie dagen weer terug te zijn. Wij moeten afspraken anders gaan inplannen. Gelukkig is dit niet onmogelijk.

Als ondernemer neem je nu eenmaal risico’s en moet je ook kunnen schakelen bij veranderende situaties. Doordat wij de juiste keuzes hebben gemaakt kunnen wij, ondanks alles, terugkijken op een fantastisch 2020! En zijn dan ook zeer tevreden en vooral heel trots op wat wij hebben bereikt.

Voor 2021 staan er voor de Spaanse Makelaar meerdere projecten op de planning. Bouw- en verbouwprojecten van objecten voor onszelf maar ook voor klanten die net een object hebben aangekocht. In 2021 willen wij ons klantenbestand minimaal verdubbelen. Zoals het er nu uitziet moet dit zeker lukken! 

Samenvattend: 2020 was een jaar met ups en downs. Uiteindelijk zijn wij heel positief gebleven en mogen wij dit jaar succesvol afsluiten.
De Spaanse Makelaar is trots op het team en de mensen die heel tevreden zijn over onze dienstverlening bij het vinden van hun droomwoning aan de Costa Blanca.

Wij wensen iedereen een mooi, gezond & succesvol 2021!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

De Spaanse Makelaar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
De Spaanse Makelaar