De Spaanse Makelaars favoriete hotspots (regio Pego & Denia)

Uit eten, borrelen of uitgaan. Wie houdt er niet van? Dat dachten wij dus ook! De Spaanse Makelaar heeft een aantal van zijn favoriete restaurants/clubs/discotheken op een rijtje gezet in regio Pego & Denia.

Nu de wereld momenteel anders is dan iedereen gewend is, kunnen we hopelijk snel back to normal! Dus, binnenkort of ergens volgend jaar een tripje op de planning naar de Costa Blanca? Dan moet je zeker even bij deze hotspots een kijkje nemen. 

 

  • Bar Zorrilla, Pego

Midden in het bruisende centrum van Pego ligt restaurant Bar Zorrila. Gedurende de dag een hele fijne plek. Een kopje koffie ‘s ochtends, lunchen of voor cena (avondeten), Bar Zorrila is voor allerlei soort gelegenheden geschikt.

http://bit.ly/barzorilla

 

  • Restaurant L’om, Pego

Tapas eten in een Spaans restaurant met een super sfeervolle binnentuin? Bij restaurant L’om zit je goed! Hun specialiteit is tapas, waarbij verse producten uit Marina Alta worden gebruikt om de mediterraanse keuken heerlijk te serveren. 

http://restaurantlom.com/

 

  • Republic Denia

Even het gevoel krijgen alsof je in een sterrenrestaurant zit te eten? In de haven van Denia zit Republic Denia, echt een luxe restaurant! De ambiance is, net als het eten, heerlijk!

https://www.republicdenia.com/

 

  • Basta, Denia

Even verderop in de haven zit restaurant Basta. Het restaurant heeft een Nederlandse eigenaar, wie een fijne Ibiza-stijl neer heeft gezet. Op de menukaart staat gegarandeerd iets lekkers bij voor iedereen.

http://www.basta.es/

 

  • Zensa, Denia

Een heerlijk drankje rond het middaguur of in de late middag kun je nuttigen bij Zensa, een echte loungeclub. Hier kun je bij het zwembad lekker chillen met een cocktail in je hand. Sounds good hè!

https://www.zensa.es/

 

  • Sounders, Denia

‘s Avonds op stap? De supergave discotheek Sounders heeft prachtig uitzicht over de hele haven van Denia. Hier kan gedanst worden tot in de late uurtjes!

https://www.grupoelraset.com/sounders

 

Mocht je benieuwd zijn naar nog een aantal hotspots, just ask us! De Spaanse Makelaar schudt zo een eental favorieten uit zijn mouw.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

De Spaanse Makelaar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
De Spaanse Makelaar