Vijf redenen om naar de Costa Blanca te emigreren

Wij zijn allang al verkocht en daarom geven we jou met alle liefde vijf redenen om naar de Costa Blanca te emigreren.

 

1. Ambachtelijk, gezond en vers eten.

Aan de Costa Blanca is genoeg ruimte voor ecologische, natuurlijk en duurzame landbouw. De omliggende steden en dorpen zijn erg trots op deze regionale keuken. Verse groenten, tomaten, olijfolie, fruit en vis zijn basisbegrippen in het Mediterraanse dieet. De
Spaanse keuken is hier een van de grondleggers van.

Ook voor leuke prijzen (€10-€20) heb je uitgebreide keuzemenu’s in de vele restaurants.

 

2. Adembenemende natuur

Naast de schitterende kustlijn, staat de Costa Blanca ook bekend om het ruige en bergachtige klimaat. Mooie baaien, kilometerslange zandstranden en flinke rotspartijen maken de natuur zo adembenemend. In het noorden van de Costa Blanca is het vooral erg groen. Verder
kent het landschap de sinaasappel-, olijf-, en amandelbomen. 

 

3. Geen massatoerisme het hele jaar door.

De plaatsen Jávea, Calpe en Dénia zijn vooral druk in juli en augustus. De rest van het jaar is het over het algemeen heerlijk rustig aan de Costa Blanca en wordt er voornamelijk gewoond door de lokale bewoners. 

 

4. Goede bereikbaarheid door de vliegvelden van Alicante en Valencia.

Op de verschillende luchthavens van Nederland, België en Duitsland gaan dagelijks meerdere vluchten naar deze vliegvelden. Ook kun je gemakkelijk op beide luchthavens een auto huren om langs de prachtige Costa Blanca te touren.

 

5. Gezond klimaat.

Doordat er weinig industrie is, is de lucht erg schoon. De Costa Blanca is door de World Health Organisation (WHO) zelfs uitgeroepen tot een van de gezondste klimaten. De zomers zijn niet al te heet zijn en de winters mild. Van de 365 dagen, schijnt de zon ongeveer
55 niet en daarnaast regent het amper.

Dit klimaat heeft een erg positief effect op de gezondheid van de mens, wat zelfs bepaalde klachten laat verminderen.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

De Spaanse Makelaar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
De Spaanse Makelaar